Tuesday, 2 August 2016

K-Drama : Doctors

Mmg tertunggu-tunggu citer ni.. Citer tgh on going skrg. Baru ep 13 dari 20 ep.



Heroin, Yoo Hye Jung (Park Shin Hye)
Sebab selalu buat hal kat skolah, bapa dia htr dia dok ngan nenek dia.
Growing up with stepmom, Hye Jung agak memberontak, degil, kasar & panas baran.
She is good at ‘fighting’ too..

1st met dah tendang bakal guru dia! ommo..

Hero, Hong Ji Hong (Kim Rae Won)
Guru kelas Hye Jung & menyewa bilik di rumah nenek Hye Jung.
HJH actually doctor pelatih.
HJH indirectly motivate Hye Jung to study well.
An incident forced them to separate and they meet up again after 13 years!

1st met after 13 years

Hubungan guru-pelajar dan upgrade jadi colleague!
HJH finally make confession of how he feels!

Teacher Hong Ji Hong & student Yoo Hye Jung

Honestly, watak Park Shin Hye kat citer ni mmg lain dari watak2 dia dlm citer lain. Female gangster dah jadi doctor!!  Cool ok!  Sblm ni watak ni dia lebih kurang je semua. PSH nmpk matang sini. Love her dress up even mostly pakai white coat. Yg paling obvious, the kissing skill dah improve.. oppss.. 

Doctor Yoo Hye Jung & Doctor Hong Ji Hong

Kim Rae Won.. first & last tgk dia berlakon dalam My Love Patzzi. Serius dah tak ingat kualiti acting dia. But anyway, something kureng ngan dia ni. I tak sure ape. Maybe sbb gap 8-9 tahun dia ngan Park Shin Hye actually mmg obvious. Mcm malu2 kucing je dorang berdua. Tak brp spark sgt to me..



Plotline wise.. at the mid of the story mcm more to politik hospital & kes2 hospital.. So, agak meleret plak.. Since msh ada lg 7 eps, hope the drama give us more and more! 

Park Shin Hye & Kim Rae Won fighting!!

No comments:

Post a Comment